Prijetio ženi nožem pa upao u policijsku zasjedu

Tekst: G.V.
Foto: Ilustracija

NA OTOKU Krku 26-godišnji T.Ž. je, nakon što ga je zbog nasilničkog ponašanja u obitelji napustila 24-godišnja supruga s kojom ima petogodišnje dijete, zaprijetio da će je ubiti. Naime, kako piše Novi list, incident se dogodio jedne večeri kada je T.Ž. primijetio svoju ženu u društvu prijateljice. Muškarac ju je tada izvrijeđao i bacio na tlo, nakon čega ju je slijedio do jednog kluba i udario je.

T.Ž. nakon toga uspijeva pobjeći i odlazi do kuće u kojoj živi majka njegove žene. Kada se pojavio ispred kuće, kod sebe je imao nož dužine 30 centimetara kojim je prijetio ubojstvom svojoj ženi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog učestalih prijetnji i nasilničkog ponašanja iz sigurnosnih razloga djevojku je pratila policija. Kada je djevojka stigla u kuću u kojoj živi njezina majka, T.Ž. ju je zaskočio i zaprijetio joj nožem, ali tada ga je dočekalo iznenađenje, policijska zasjeda. T.Ž. je i tada uspio pobjeći, ali je nastavio preko mobitela prijetiti svojoj supruzi, nakon čega je policija otkrila lokaciju na kojoj se nalazi i uhvatila ga.

Muškarca je sud proglasio krivim i osudio na kaznu zatvora od osam mjeseci, a T.Ž. je priznao sve što mu se stavlja na teret.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara