Pritvoren Rus zbog snimanja nage djece u Brelima

NA PLAŽI hotela Soline u Brelima uhićen je 41-godišnji ruski turist koji je fotografirao nagu djecu, izvijestila je danas splitska policija.

Rus je nakon saslušanja kod istražnog suca zadržan u pritvoru, a njegov identitet policija nije otkrila.

Nastranog Rusa prijavili su drugi turisti. Oni su makarskoj policiji javili da na plaži hotela Soline jedan muškarac fotografira nagu djecu, nakon čega su ga policajci i uhvatili na djelu.

Po završetku kriminalističke obrade policija ga je kazneno prijavila zbog iskorištavanja djece za pornografiju i privela istražnom sucu splitskog Županijskog suda koji mu je odredio pritvor.


Osumnjičenom Rusu prijeti zatvorska kazna od jedne do pet godina.

Zbog bludničenja nad djevojčicama u dobio od sedam i 11 godina uhićen je i pritvoren 75-godišnji Trogiranin, izvijestila je splitska policija.

Uhićenog Trogiranina policija sumnjiči da je prvo u lipnju ove godine jednu djevojčicu namamio u dvorište svoje obiteljske kuće, obećavši joj dati čokoladu. Kada je djevojčica ušla u dvorište osumnjičeni je nad njom počinio bludne radnje.

Starijeg Trogiranina, kojemu policija nije otkrila identitet, također se tereti da je nedavno s plaže u blizini svoje kuće pozvao drugu djevojčicu kojoj je obećao da će vidjeti domaće životinje. U policiji kažu da je nad tom djevojčicom u više navrata počinio bludne radnje.

Nakon saslušanja, istražni sudac Županijskog suda u Splitu odredio je pritvor 75-godišnjaku kojemu policija nije otkrila identitet.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara