Priveden tehnički direktor Karlovačke pivovare i trojica rukovoditelja

Priveden tehnički direktor Karlovačke pivovare i trojica rukovoditelja

KARLOVAČKA policija privela je večeras pet osoba u Istražni centar Županijskog suda u Karlovcu. Među privedenima je, kako doznajemo od načelnika ureda načelnika PU Karlovačke Borisa Kozjana, i tehnički direktor Pivovare.

Radio Mrežnica saznaje da je uz tehničkog direktora, riječ o glavnom inženjeru Slavenu Siladiću, zamjeniku rukovoditelja proizvodnje Marinku Kovačeviću te rukovoditelju odjela sigurnosti na radu i zaštite okoliša Zrinki Odrčić, dok će rukovoditeljica proizvodnje Marija Tufeković biti saslušana te puštena budući se nalazi u visokom stupnju trudnoće.

Petero zaposlenika Pivovare, uključujući i tehničkog direktora Gabora Ligetija, privedeni su u Istražni centar PU karlovačke zbog teškog kaznenog djela protiv opće sigurnosti i dovođenja u opasnost zdravlja i života ljudi.

Policija je, uz kaznenu prijavu, uputila i zahtjev za 48-satnim zadržavanjem osumnjičenih. No, hoće li taj zahtjev i biti ispunjen, odlučit će istražna sutkinja Jasminka Jerinić Mušnjak nakon što sasluša privedene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Protiv Karlovačke pivovare podnesena je kaznena prijava, doznajemo od načelnika ureda načelnika PU Karlovačke.

"PU Karlovačka obavijestila me da mi privode osumnjičene u vezi stradanja oštećenog Zdravka Martinovića. Ne radi se o pritvoru, već o 48-satnom zadržavanju, nakon čega državni odvjetnik mora dignuti zahtjev za provođenjem istrage, a kada bi se odlučivalo o pritvoru", izjavila je Jasminka Jerinić Mušnjak za Radio Mrežnicu dodajući kako će saslušati osumnjičene, te nakon toga odlučiti o njihovom zadržavanju. 

Foto: Radio Mrežnica

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara