Promjene u Upravi Metroneta

DOSADAŠNJI predsjednik Uprave Mihovil Prpić prelazi u Nadzorni odbor Metroneta gdje će biti odogovaran za strategiju i regionalni razvoj.

Novi predsjednik Uprave Metroneta postao je Igor Paurević, dosadašnji član Uprave za strategiju i razvoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Metronet je u 15 mjeseci od osnutka tvrtke okupio odličan tim ljudi, stekao 200 poslovnih korisnika te se profilirao kao pružatelj integriranih poslovnih komunikacijskih rješenja. Sada pred nama u idućem poslovnom razdoblju stoje brojni novi poslovni izazovi jer širimo poslovanje na tržište rezidencijalnih korisnika, nastavljamo graditi vlastitu optičku mrežu i razvijati nove proizvode i usluge, a sve s namjerom da do kraja 2010. godine osvojimo 10% tržišta i postanemo vodeći alternativni operater u Hrvatskoj"- izjavio je Paurević preuzimajući čelnu poziciju u tvrtki.

Dosadašnji član Uprave za prodaju i marketing Darrell Šarić postaje savjetnik Uprave za komunikaciju, a novi član Uprave za prodaju i marketing postao je Tomislav Mileis. Sanjin Katinić, član Uprave za tehničke operacije i Dennis Rukavina, član Uprave za financije, nastavljaju djelovati na dosadašnjim pozicijama.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara