Prostitutka u Osijeku izazvala paniku priznavši da je možda HIV pozitivna

OSJEČKIM je područjem zavladala panika. Kako piše Vjesnik, 24-godišnja prostitutka je tijekom kriminalističke obrade u policiji rekla kako se boji da je HIV pozitivna. Djevojka je podvrgnuta testiranju, a rezultati nisu još poznati.

Policija navode o tome da je privedena prostitutka izjavila kako se boji da je zaražena HIV-om nije željela komentirati, zbog zaštite njene privatnosti.

U ponedjeljak je osječka policija, naime, započela kriminalističku obradu nad dvije 24-godišnjakinje iz okolice Osijeka, koje se tereti za prostituciju, te nad 34-godišnjom Osječankom koju se tereti da im je bila svodnica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija ih je zatekla u jednom stanu na osječkom području. Usluge su pružale klijentima s područja tri županije, a najviše ih je bilo iz Osijeka, Slavonskoga Broda, Vinkovaca i Županje.

Klijente je djevojkama ugovarala 34-godišnjakinja, koja je objavljivala oglase o tome da pružaju "ugodnu masažu". Usluge su, sudeći prema cjeniku zapisanom u bilježnici pronađenoj u stanu u kojem su "masirale", naplaćivale od 150 do 700 kuna.

I.M.
Foto: Ilustracija

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara