Provaljeno u prostorije AIH; udruga moli za pomoć

Nepoznati počinitelj provalio je u prostorije udruge Amnesty International Hrvatske (AIH) u Martićevoj ulici i iz prijenosne metalne kase ukrao manju količinu novca, izvijestila je danas zagrebačka policija. L

U policiji kažu da se provala dogodila u razdoblju od subote poslijepodne do ponedjeljka ujutro. Provalnik je nasilno otvorio metalni ormar iz kojeg je uzeo i obio prijenosnu metalnu kasu, te ukrao 1.680 kuna, kažu u policiji.

U posljednja tri mjeseca ovo je druga provala u prostorije AIH-a. Naime, krajem listopada prošle godine nepoznati provalnik je ukrao oko sedam tisuća kuna.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

U AIH smatraju da su im potrebne sigurnije prostorije od sadašnjih, koje skupo unajmljuju od privatne osobe. Kažu da su prostorije koje im je Grad Zagreb u rujnu prošle godine dao na korištenje u vrlo lošem stanju te da kao neprofitna organizacija nisu u stanju te prostorije urediti. Stoga, u svom današnjem priopćenju, pozivaju građane da pomognu donacijama ili podrže njihov zahtjev gradskim vlastima da im se dodijeli adekvatan prostor.

(Hina) xso yso

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara