Pucao po Malešnici, pa pokušao podmititi policajce

U ZAGREBAČKOM naselju Malešnica 24-godišnji mladić sinoć je ispalio tri hica iz pištolja za koji nema dozvolu, nakon čega je u priveden u policijsku postaju, gdje je s 200 kuna pokušao podmititi policajce da ga ne prijave.

Prema današnjem policijskom izviješću, policajci u redovnoj ophodnji Malešnicom sinoć su oko 20,40 sati čuli tri pucnja i odmah krenuli u smjeru odakle su se čuli pucnji.

Između Ulice Tomislava Krizmana i Ulice Marina Tartaglie potom su primijetili nepoznatog muškarca, zaustavili ga i zatražili osobnu iskaznicu. Kako kažu u policiji, površinskim pregledom odmah su kod njega pronašli pištolj "crvena zastava" za koji je kasnije utvrđeno da nema dozvolu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Mladić je priveden u postaju na Črnomercu, gdje je policajcima ponudio mito od 200 kuna kako ga ne bi prijavili za počinjene prekršaje.

Pregledom pištolja utvrđeno je da je mladi "revolveraš" oružje nosio u napetom i otkočenom položaju. U ležištu cijevi pronađena je jedna prazna čahura, a iz cijevi se osjećao svjež miris baruta, kažu u policiji koja još nije utvrdila gdje i u što je osumnjičeni pucao i za sada se nitko od građana nije javio "kao oštećeni u ovom slučaju".

Uhićeni mladić je za sada prekršajno prijavljen za ilegalno nošenje oružja i kršenje javnog reda i mira, no čeka ga i kaznena prijava zbog davanja mita.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara