Pula: Furio Radin se sastao s čelnicima Milana

SABORSKI zastupnik talijanske manjine Furio Radin boravio je dva dana u Milanu gdje se sastao s predstavnicima grada Milana i regije Lombardije, priopćeno je danas iz Radinova ureda.

U sklopu tih susreta razgovarao je s gradonačelnikom Milana Gabrieleom Albertinijem te s predsjednikom Skupštine regije Lombardija Attiliom Fontanom.

Razgovaralo se o informiranju o aktivnostima talijanske nacionalne zajednice u Istri i Rijeci te o perspektivama i prednostima koje za strane investitore predstavlja činjenica da na tom području žive pripadnici talijanske manjine i građani drugih nacionalnosti.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

´Gradonačelnik Milana Gabriele Albertini s velikim je zanimanjem raspravljao o takvim objektivnim prednostima koje Istra pruža te je prihvatio poziv da zajedno s izaslanstvom milanskih poduzetnika posjeti istarsku regiju´, kaže se u priopćenju za javnost zastupnika Furia Radina.

Dodaje se kako bi taj posjet poduzetnika Lombardije bio izuzetno važan za Hrvatsku s obzirom na moguće investicije, jer je riječ o jednoj od najbogatijih regija u Europi.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara