Pula: IDS i udruga mladih potpisali sporazum o suradnji

Predsjednik Istarskoga demokratskog sabora (IDS) Ivan Jakovčić i predsjednica Udruge za poticanje zapošljavanja i stručno usavršavanje mladih ZUM Kristina Bulešić potpisali su danas u Puli Sporazum o suradnji na izborima za Skupštinu Istarske županije.

Po Jakovčićevim riječima IDS će se i u budućem sazivu Županijske skupštine preko razvojnih projekata poticati zapošljavanje, stručno usavršavanje i druge oblike pomoći mladima u Istri.

"Dakle, i dalje ćemo se zauzimati za otvaranje novih radnih mjesta i izvaninstitucionalno obrazovanje mladih, podupirati otvaranje klubova i ulagati u programe udruga mladih", istaknuo je predsjednik IDS-a Ivan Jakovčić. Dodao je kako Istra bez ljudskog resursa ne može biti jedna od najjačih županija u Hrvatskoj i upravo u tom kontekstu, smatra Jakovčić, uloga mladih je neobično važna.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednica Udruge ZUM Kristina Bulešić izrazila je zadovoljstvo suradnjom IDS-a i Udruge od njezina osnutka 2001.. Istaknula je kako će njihovi članovi provesti kampanju među mladima u Istarskoj županiji kako bi poduprli izbornu listu IDS-a.

(Hina) xdspo yvkn

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara