Rajko Ostojić: Uvjeren sam da je Ranku hakiran Facebook profil

Rajko Ostojić: Uvjeren sam da je Ranku hakiran Facebook profil

Foto: FAH

BIVŠI ministar zdravlja i član predsjedništva SDP-a Rajko Ostojić gostovao je u emisiji Novi dan na N1 u kojoj je govorio o stanju unutar stranke i predstojećim unutarstranačkim izborima.

"SDP je već imao nekoliko izbora i iz svih smo izašli jači. Svrha ovih i svih izbora je da budu demokratski i da mi kao stranka budemo jači. Završio je jedan izborni ciklus i sada naša baza odlučuje što i kako dalje. To je demokracija. Ok, u nekim strankama toga nema. Kod njih odlučuje njihovo plemstvo.Očekujemo da naša baza kaže gdje se dobro radilo, a gdje se griješilo", kazao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Na upit kako komentira Facebook objave Ranka Ostojića, kazao je da je uvjeren da mu je netko hakirao profil."To je unutarstranačka stvar koja se ne iznosi van i zato sam uvjeren da mu je hakiran profil", kaže.

"Izgubili smo pet izbora zaredom - dva puta za Europski parlament i sada parlamentarne za koje je direktno kriv i lokalne i predsjedničke za koje je Milanović odgovoran po funkciji", komentirao je zašto bi Milanović trebao odstupiti s mjesta predsjednika SDP-a.

"Naravno da će se SDP brzo vratiti na vlast. Komadina je dijete stranke, osnovao je stranku. Mi smo sljedeći pobjednici izbora. Sad IDS nije bio s nama. Zašto? Znate sami zašto. Da je s nama bio IDS, bivši predsjednik i Mirela Holy mi bismo već sada pobijedili. Okupit ćemo ljevicu jer Komadina je čovjek koji okuplja. I mi ćemo pobijediti", zaključio je.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara