Sa 3,3 promila alkohola u krvi prijetio konobarici plinskim pištoljem

U MEĐIMURJU je tijekom vikenda došlo do drskog narušavanja javnog reda i mira kada je 29-godišnji muškarac u Macincu izvadio plinski pištolj i počeo njime mahati jer mu konobarica nije htjela donijeti piće.

Naime, muškarca je razljutilo kad ga konobarica u kafiću Bolero nije htjela poslužiti jer je bio u vidno alkoholiziranom stanju. Pijani muškarac je prvo razbio bocu te je zatim izvadio plinski pištolj.

Policajci su mu ga ubrzo oduzeli i priveli u postaju gdje mu je izmjereno čak 3,3 promila alkohola u krvi. Slijedi mu prekršajna prijava zbog remećenja javnog reda i mira te Zakona o oružju.

Ukrali 10 litara benzina

Iz poduzeća Međimurjeplet-Mura u Kotoribi nepoznati lopovi su otuđili 10 litara benzina, razni alat iz automobila, a na putu im se našao i aparat za kavu, kojega su pokušali opljačkati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nepoznati počinitelji ili više njih su u razdoblju od 22. do 29. veljače preskočili ogradu poduzeća visine 1,80 metara. Kako javlja Policijska uprava Međimurska lopovi su alatom slomili poklopac rezervoara na osobnom automobilu marke Ford Escort i ukrali 10 litara goriva.

Nakon toga su pokušali otvoriti vrata od aparata za kavu, međutim nisu uspjeli pa su iz otključane kutije kamiona marke MAN otuđili tazni alat.

Lopov je ujedno s raznih strojeva u dvorištu izrezao i ukrao električne kabele te sa zgrada pokidao i otuđio aluminijske nosače za rasvjetu.

Ukupna materijalna šteta iznosu 5 tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja slijedi kaznena prijava.

J.M.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara