Saborska zastupnica reklamira fitnes na prečki za striptiz, što slijedi: Cho na traci za trčanje?

KAKO su stvari krenule, za koju godinu možemo očekivati saborske zastupnike kako reklamiraju piramidalne prijevare. Bar ako je suditi po reklami za fitness, koju je u Nacionalu, izbacila SDP-ova saborska zastupnica Gordana Sobol.

Ona se, inače, bavi sensual fitnessom. To je fitnes, ali je senzualan. Ma nije bitno što je, bitno je kako ga saborska zastupnice predstavlja: "Zahvaljujući Ana's Sensual Fitnessu povećalo mi se samopouzdanje, a popravila sam i figuru i držanje tijela. Puno se bolje osjećam i drugi to primjećuju. Imam više energije i volje i dobro sam raspoložena. Od početka do danas za mene je to prekrasna avantura koja me ispunjava".

Kao iz TV reklame

Evo sad se već nazire budućnost. Za koju godinu bi Vlado Šeks mogao izjaviti nešto u stilu: "Zahvaljujući Petar's Supreme Wrinkles Removeru povećao mi se kapacitet ravnih crta na čelu, a zajedno s time i samopouzdanje i seksualna moć. Puno se bolje osjećam otkad su mi se smanjile bore dobivene od naprezanja dok razmišljam kako izigrati zakone".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mogao bi i Čobanković u Privrednom vjesniku stati pored trake za trčanje, uz natpis: "Otkad je počeo vježbati sa Željko's Magnetic Treadmill, ministar Čobanković skinuo je čak dvije kile. Zajedno s njima nestalo je nespretnosti pa danas može ući u čamac za rafting bez da ispadne iz njega, a žene se češće okreću za njim. Željko's Magnetic Treadmill može se s posebnim dodacima, uz nadoplatu od samo 199,99 kn, pretvoriti i u postaju za rezanje životinjskih papaka".

Ovakvo ponašanje zastupnice neki su već ocijenili neprimjerenim, iako ona ne vidi ništa spornog u fotografijama na kojima, ovijena oko štange, u majici na bretele i visokim potpeticama, zavodi kameru.

Ali drago nam je da zastupnici nisu potpuno besposleni, dok ne sjede u Saboru. Dovoljno je što su besposleni tamo. Bitno je, kako kaže zastupnica Sobol, "puniti se pozitivnom, a izbacivati negativnu energiju".

J.D.
Foto: Nacional

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara