Šajkača mu dobro stoji: Vuk Jeremić kao srpski seljak

SA ŠAJKAČOM na glavi i prstom podignutim u zrak poput Johna Travolte, Vuka Jeremića zabilježile su kamere, koje je objavio srpski portal e-Novine, kako se u "trenucima opuštanja" baca u trans na glazbu koja bi po izrazu lica izvođača jedino mogla biti ljuti narodnjak.

Tadiću, sretno

Što se šajkače tiče, radi se o tradicionalnom pokrivalu za glavu srpskih seljaka, s obzirom da na sebi ima samo simbol križa. Iz ovoga jedan od naših forumaša zaključuje kako je Jeremić, iako je završio neke visoke škole u inozemstvu, još uvijek privržen srbijanskoj tradiciji u trenucima opuštanja.

No i da "uz ovu ikonografiju koja se održava na splavima u Beogradu uobičajeno ide i veća količina alkohola koja se u Srbiji tradicionalno naziva 'brlja'. Kako se brlja proizvodi u nekontroliranim uvjetima i iz sirovina sumnjivog porijekla može dovesti do ozbiljnih zdravstvenih problema i meni se čini kako je Jeremić žrtva loše brlje, te njegove izjave moramo razmatrati u tom kontekstu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Puno sreće Borisu Tadiću s koalicijskim partnerima i, ako dođe u priliku, u izboru boljeg čovjeka za ministra vanjskih poslova.

>Vuk Jeremić: Od 1990. ne ljetujem u Hrvatskoj pa mi ni sad to neće teško pasti

>Srpski ministar u Zagrebu optužio Hrvatsku za etničko čišćenje u operaciji Oluja

A.B.
Foto: e-Novine

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara