Samoubojstvo nakon pokušaja ubojstva

NA GROBLJU u Kaštel Starom oko 15,20 sati pronađeno je mrtvo tijelo 27-godišnjeg Tonča Božića koji je najvjerojatnije počinio samoubojstvo, nakon što je u subotu u Kaštel Sućurcu pokušao ubiti svoju bivšu djevojku Violetu Šumić (23), izvijestio je načelnik Ureda načelnika splitsko-dalmatinske Policijske uprave Ninoslav Ćurić.

Očevid je još u tijeku, a po prvim podatcima riječ je o samoubojstvu, kazao je dežurni u Operativno-komunikacijskom centru PU-a.

Božićevo tijelo pronašao je s vanjske strane ogradnog zida groblja prema željezničkoj postaji mještanin Kaštel Starog koji je o tome obavijestio policiju.

Pokraj mladićeva tijela pronađen je i pištolj iz kojega je vjerojatno pucao na svoju bivšu djevojku, a kojim je presudio i sam sebi. Tijelo je pokriveno jaknom preko glave i gornjeg dijela, ispod njega ima tragova krvi, pa policija još ne može kazati je li pucao sebi u glavu ili u prsa.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon očevida bit će prevezeno na Patološki odjel splitske kliničke bolnice kako bi se obdukcijom utvrdio uzrok i vrijeme smrti. Ubojstvo se, rečeno je u PU, za sada isključuje.

Kako se doznaje na Jedinici za intenzivno liječenje splitske bolnice, teško ranjenoj Violeti Šumić život je još u opasnosti premda se počela oporavljati.

Pokušaj ubojstva dogodio se u subotu oko 20 sati na makadamskom putu ispred Violetine obiteljske kuće gdje joj je Božić s dva hitca iz pištolja nanio za život opasne ozljede.

Nakon toga je pobjegao i policija je za njim intenzivno tragala.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara