SANADER NA PREDIZBORNOM SKUPU U METKOVIĆU

U Metkoviću je večeras u nazočnosti više tisuća građana Metkovića i doline Neretve održan veliki predizborni skup Hrvatske demokratske zajednice. L

Osim predsjednika Hrvatskog sabora Vladimira Šeksa i potpredsjednika Sabora Luke Bebića na skupu u Metkoviću je govorio i premijer i predsjednik HDZ-a Ivo Sanader.

Sanader je dao punu potporu listi HDZ-a čiji je nositelj Ivan Barišić. Posebno je istaknuo budućnost HDZ-a u Metkoviću, te najavio nove projekte na području poljopriverde, vodnoga gospodarstva, prosvjete i zdravstva, te ustvrdio da opcija HDZ-a u Metkoviću nema alternativu. Za svaki dio grada Metkovića HDZ ima spremne projekte koji će se vrlo brzo ostvariti, rekao je.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sanader je također rekao da je hrvatska Vlada odlučila subvencionirati otkup mandarina sa 40 lipa po kilogramu. Od ulaganja u aktualne projekte spomenuo je gradnju arheološkog muzeja Narone u Vidu, čija je vrijednost oko 20 milijuna kuna, skori natječaj za projekt autoceste od Dugopolja do Ploča, početak gradnje mosta Komarna - Pelješac, iduće godine, revitalizaciju Luke Metković i druge projekte.

(Hina) xtcvi yln

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara