Sarajevska policija uhitila pedofila koji je asistent na jednom sarajevskom fakultetu

Sarajevska policija uhitila pedofila koji je asistent na jednom sarajevskom fakultetu

SARAJEVSKA policija privela je asistenta na jednom fakultetu u Sarajevu, pod sumnjom kako je seksualno zlostavljao nekolicinu maloljetnika, prenosi Dnevni Avaz. Prijavu je policiji podnio 17-godišnji B.Z., koji je naveo kako ga je 35-godišnji K.S. seksualno zlostavljao u stanu u ulici Azize Šaćirbegović te kako on nije bio jedina njegova žrtva.

Policija je kriminalističkom obradom došla do saznanja kako je perverzni zlostavljač maloljetnike dovodio u svoj stan, vezao ih te nakon toga i seksualno iskorištavao. Da stvar bude još gora, on je sve to uredno snimao na kameru te snimke prebacivao na CD-e.

Policiji nije poznato kako je 35-godišnjak maloljetnike nagovorio da dolaze u njegov stan. MUP BiH potvrdio je samo kako je prošle subote navečer uhićena jedna osoba zbog pokušaja silovanja, a više informacija o saslušanju ili eventualnom zadržavanju osumnjičenog nije dalo ni tužiteljstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Početkom kolovoza sarajevskoj policiji bio je prijavljen još jedan monstruozni slučaj seksualnog zlostavljanja devetogodišnjeg dječaka u naselju Gazin Han.

B.V.
Foto: Ilustracija

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara