SDP će prigodno obilježiti početak školske godine

SOCIJALDEMOKRATSKA partija Hrvatske (SDP) obilježit će početak školske godine podjelom roditeljima prvaša edukativnih letaka kojima će upozoriti da je škola mjesto za partnerstvo.

"Sutra će početi ista ona škola, a ne neka nova, koja nam je obećavana", rekla je zamjenica predsjednika SDP-a Željka Antunović na današnjem susretu s novinarima.

"Treba početi promjene u školstvu, ali ne radikalne, jer to sustav ne bi pretrpio", ocijenila je, napomenuvši kako se politika i dalje skriva iza struke. Antunović smatra da politika mora donositi odluke i snositi odgovornost, a ne struka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
SDP obrazovanje smatra prioritetnim društvenim zadatkom i zbog toga je utemeljio Savjet za obrazovanje, znanost i sport, koji ima zadatak pripremiti program za sustav obrazovanja, koji će se ostvarivati kad stranka dođe na vlast, izjavila je.

Stranački aktivisti sutra će pred školama dijeliti edukativne letke i prigodne darove - informativku i olovku, ali je, za susreta s novinarima, rečeno kako nisu pripremili dovoljan broj tih prigodnih darova.

(Hina) xiluc ymc

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara