Šef mančesterske policije ubio se jer su otkrivene njegove ljubavne afere

Šef mančesterske policije ubio se jer su otkrivene njegove ljubavne afere

BRITANSKI mediji otkrili su nove detalji o smrti ravnatelja policije u Manchesteru Michaela Todda, za kojeg se smatra da je počinio samoubojstvo, a vjerojatni razlog za to pronašli su u njegovim burnim izvanbračnim aferama.

Ravnatelj policije varao je svoju suprugu s najmanje dvije žene od kojih je jedna visoka časnica u policiji, dok je druga poslovna žena s kojom je bio u trogodišnjoj vezi. Britanski mediji otkrili su danas identitet dvije žene, objavivši i njihove fotografije.   

Podsjetimo, ravnatelj jedne od najvećih policijskih uprava u Velikoj Britaniji, one u Manchesteru, Michael Todd pronađen je mrtav u gradu Snowdon u južnom Walesu. Spasilačke ekipe pronašle su tijelo 50-godišnjeg policajca  na planini Bwlch Glas. Još nije poznat uzrok smrti, no sumnja se kako bi mogla biti riječ o samoubojstvu jer su pronađena i pisma koja je Todd napisao obitelji kao i poluprazna boca gina. Todd je bio otac troje djece i pripadnik policije 30 godina. Smatra se da je upravo on trebao postati najviši britanski policijski službenik.

Prevareni suprug rekao Toddovoj ženi za aferu

No, kako otkrivaju mediji na otoku, druga žena u životu policajca Todda bila je Angie Robinson, glavna direktorica trgovačke komore u Manchesteru, a s njom je bio u trogodišnjoj vezi. Njezin suprug John u isto vrijeme kada je spašavao svoj 30-godišnji brak, borio se i s rakom, pišu britanski mediji. Proteklog tjedna, kako se tvrdi, John se odvezao u Newark udaljen kojih sto kilometara, kako bi pokucao na vrata Toddove obitelji te im rekao za aferu supruga s njegovom ženom. Taj događaj navodno se zbio u četvrtak, dok je policajac nestao u ponedjeljak. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, osim te veze, Todd je bio i s Juliom Wortley, 43-godišnjom policijskom nadzornicom, koja je priznala kako je bila u vezi Toddom kada su zajedno radili u Scotland Yardu. U tom trenutku, Todd se privremeno razišao od svoje žene, a kako kaže Julia, nakon što je njihova veza okončana ona se udala.

Brižan otac i voljen suprug

"Michael je bio brižan i voljen otac i suprug. Bio je ponosan na svoju djecu. Preko tjedna je radio, a vikendom se vraćao svojoj obitelji kao i za praznike. Voljela sam Michaela, a zadnji put kad smo pričali rekao mi je kako i on mene voli. Živjeli smo skupa 27 godina i osam mjeseci", bilo je sve što je o svom pokojnom suprugu kazala Carolyn Todd britanskim medijima.

I.Ć.
Foto: Daily Mail

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara