Šeks: HDZ se priprema ponovno preuzeti kormilo državne politike

Šeks: HDZ se priprema ponovno preuzeti kormilo državne politike
VLADIMIR ŠEKS, član Predsjedništva Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) istaknuo je večeras na svečanosti obilježavanje 13. obljetnice osnutka vinkovačkoga HDZ-a da se ta stranka priprema ponovno preuzeti ´kormilo državne politike´.

´Hrvatska i hrvatski narod se ponovno vraćaju povijesnoj prosudbi o značajnoj ulozi HDZ-a i prvog predsjednika stranke dr. Franje Tuđmana u stvaranju hrvatske države´, rekao je na svečanosti član Predsjedništva HDZ-a Vladimir Šeks, dodajući da se HDZ, nakon što je smrću dr. Tuđmana bio ´na putu potpunog rastrojstva´, danas priprema ponovno preuzeti ´kormilo državne politike´.

Šeks je ponovio kako će HDZ izaći samostalno na iduće parlamentarne izbore, a nakon njih spreman je za suradnju i koaliciju sa svim hrvatskim strankama, osim sa SDP-om i HNS-om.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na svečanosti u vinkovačkoj kino-dvorani ´Le cinema´ također su govorili i predsjednik vukovarsko-srijemskog HDZ-a Petar Čobanković, prvi predsjednik Općinske organizacije HDZ-a za područje bivše općine Vinkovci Josip Peći, te sadašnji predsjednik vinkovačkog HDZ-a Tomislav Čuljak.

Čuljak je pritom podsjetio kako je u Vinkovcima 16. prosinca 1989. osnovana druga organizacija HDZ-a u Hrvatskoj.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara