ŠEKS RAZGOVARAO S BUGARSKIM PREDSJEDNIKOM

Predsjednik Hrvatskog sabora Vladimir Šeks primio je u četvrtak bugarskog predsjednika Georgija Parvanova u sklopu njegovog službenog dvodnevnog posjeta Hrvatskoj, priopćila je saborska služba za odnose s javnošću.

Predsjednik Sabora je izrazio zadovoljstvo bugarskom potporom Hrvatskoj na putu u euroatlantske integracije te je dragocjenim ocijenio iskustva i spoznaje s tim u vezi koja Sabor i njegovi odbori za europske integracije i vanjsku politiku mogu steći temeljem suradnje s bugarskim Sobranjem i odgovarajućim odborima, dodaje se u priopćenju.

Predsjednik Parvanov je, kaže se u priopćenju, pohvalio dobre bilateralne odnose koji se očituju, između ostalog, u aktivnom dijalogu između svih institucija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Istaknuo je kako dobra suradnja Hrvatske i Bugarske u europskim institucijama može donijeti korist čitavoj regiji u kojoj hrvatsko-bugarski odnosi mogu poslužiti kao dobar primjer, stoji u priopćenju.

Parvanov se prethodno sastao s predsjednikom Republike Stjepanom Mesićem i premijerom Ivom Sanaderom, a u petak će posjetiti Dubrovnik.

(Hina) xpp/xbis ydj

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara