Severina sutra na Trgu bana Jelačića sa sindikalcima skuplja potpise!

Tekst: L.J.
Foto: Neja Markičević (Cropix)

SINDIKATI će od sutra u idućih 15 dana pokušati skupiti 450 tisuća potpisa za referendum protiv izmjena Zakona o radu, a podrška će im biti i Severina Vučković. Potvrdio je to za Index njezin menadžer Tomica Petrović.

Seve je, naime, primila poziv sindikata za press konferenciju koja će se održati sutradan na Trgu bana Jelačića. "Poziv joj je poslan kao osobi koja nam je i ranije iskazala potporu. Osim nje pozvane su i sve one političke i nevladine udruge koje su nas podržale", kazao nam je vođa Hrvatske udruge sindikata Ozren Matijašević. Sindikalci će sutra u 9 sati na Trgu bana Jelačića početi s prikupljanjem potpisa za referendum. Odmah potom bit će održana i konferencija za novinare.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Pozvali smo i Dragutina Lesara, Zorana Milanovića te Antu Kovačevića, sve one koji su nam iskazali potporu", kazao nam je Matijašević. Sindikati su angažirali i veliki broj volontera koji će potpise za referendum prikupljati na svim većim punktovima u gradu.

Premijerka joj na "piku"

Socijalno osjetljiva Seve već je jednom pokazala svoj stav prema Vladinom kriznom planu za spas Hrvatske. Krajem ožujka na Cro-A-Porteru pojavila se s brošem s brojem nezaposlenih u Hrvatskoj. Njezino pojavljivanje tako je postala politička gesta, ali i polemika o političkim potezima Vlade Jadranke Kosor.

Kosoricu Seve naročito ima na "piku". Svojedobno je žestoko kritizirala premijerku po pitanju Zakona o umjetnoj oplodnji.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara