Silvio Berlusconi na listu za izbore stavio svoju zgodnu stomatologinju

Silvio Berlusconi na listu za izbore stavio svoju zgodnu stomatologinju

Tekst: I.Kri.
Foto: AFP

SLAVNA talijanska stomatologinja Nicole Minetti, koja je popravljala zube talijanskog premijera Silvija Berlusconija, naći će se na njegovoj listi za iduće regionalne izbore.

Berlusconi je kod Minetti došao nakon napada replikom milanske katedrale, samo mjesec dana nakon što je zanosna djevojka postala kvalificirana za stomatologinju. Ranije je Minetti nastupala na jednoj od televizija koje su u vlasništvu talijanskog premijera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Plesala u emisiji Berlusconijeve televizije

U emisiji nazvanoj "Colorado Cafe" je djevojka plesala, dok je nastupila i u talijanskoj verziji "Skrivene kamere". U politici nema iskustva, no čini se kako će ipak biti na listi za regionalne izbore koji će se održati potkraj ožujka.

Berlusconi je rekao kako su za njegovu stranku ti izbori izrazito bitni. Čini se kako je talijanski premijer izborom Minetti za listu nastavio praksu izbora kandidatkinja na temelju izgleda. Njegova bivša supruga Veronica Lario prošle je godine navela kako je jedan od razloga za njihov razvod bio i Berlusconijev izbor lijepih žena za svoju stranačku listu. Takvu je ideju Lario nazvala "besramnom", a služi samo "kako bi se zadovoljio vladar". 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara