Šimić: Idemo samostalno na izbore, Orešković je dobrodošao u Mostu

Šimić: Idemo samostalno na izbore, Orešković je dobrodošao u Mostu
Foto: FAH
 
PREDSJEDNIK saborskog kluba zastupnika Mosta Miroslav Šimić komentirao je odluku o raspuštanju Sabora koju su zastupnici donijeli danas, a stupa na snagu 15. srpnja.
  
"Otvorili smo mogućnost da se izbori održe 4. ili 11. rujna. Most neće ići u predizborne koalicije, na izbore idemo samostalno. Vjerujemo da će građani prepoznati vjerodostojnost i spremnost na promjene.  Važno nam je što građani misle, ali još nam je važnije da kući odemo čista obraza", rekao je Šimić.
 
"Mislimo da je očuvanje ovakvog sabora i ovakve frankenštajnske većine bilo najskuplje za građane. Do 15. ćemo inzistirati da se neke promjene koje smo zagovarali uvedu", dodao je.
 
Most na izbore ide s Oreškovićem?
 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Situaciju u HDZ-u nije htio komentirati, samo im je kratko poručio: "Neka HDZ-ovci rješavaju svoje probleme, to nas ne zanima."
 
Na pitanje s kime će Most surađivati nakon izbora nije bio određen.
 
"Čekat ćemo prvo rezultate izbora, Most će nakon izbora biti sigurno važan i još povećati utjecaj. Ovisi sve o porukama iz kampanje i nakon kampanje", rekao je Šimić i dodao da ne misli da lider Mosta Božo Petrov snosi bilo kakvu odgovornost za ovu situaciju.
 
Odgovorio je i na pitanje hoće li se premijer Orešković u ostavci pridružiti Mostu.
 
"Gospodin Orešković bi što se mene tiče bio vrijedan član našeg tima, ali hoće li se to dogoditi ovisi i o njemu i o Mostu", kaže Šimić.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara