Siniša Cmrk ponovo pokazao svoju pravu stranu

Siniša Cmrk ponovo pokazao svoju pravu stranu

NAKON što je na snimanju Turbo Limach Showa Siniša Cmrka udario u glavu svoju suradnicu, u utorak navečer ponovo je izazvao incident.

Cmrk je sudjelovao na Tribini o zaštiti djece u medijima i od lošeg utjecaja medija koju je organizirala Udruga mladih Euro Youth Organisation. Udruga je Cmrka pozvala zbog njegovog dugogodišnjeg iskustva u radu s djecom, ali i zbog nekih napisa da je navodno s njima grub, prenosi Jutarnji list.

Cmrk je još jednom pokazao svoju "skrivenu" narav.  Pred mnogobrojnim srednjoškolcima pučku pravobraniteljicu nazvao je "kučka pravobraniteljica", djecu koja su postavljala pitanja nazvao je "papcima", a urednike filmskog programa nazvao je "pasjim sinovima". Na pitanje koje su mu postavili učenici o udaranju svoje suradnice, Cmrk je odgovorio kako se treba pričekati ishod suđenja, a onda neka ga suradnica zove "pederčinom".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo je i da je branio Josipa Katalenića, koji je izazvao mnogobrojne negativne reakcije javnosti za svoje istupe tijekom sudjelovanja u  žiriju Story SuperNova juniors: djevojčicama je govorio broj svoje sobe, ismijavao je djecu…

Upravo zbog Cmrka, koji je desetak godina vodio Turbo Limach Show, postavlja se pitanje kome su to roditelji slali svoju djecu, i kako je moguće da ne baš sasvim prisebni ljudi postanu toliko obožavani među djecom. Zašto je trebalo tako dugo da se to otkrije?

Za Sinišu Cmrka na Hrvatskoj televiziji više nema mjesta, izjavili su vodeći na HRT-u, a ne bi trebalo biti niti na Novoj TV za Josipa Katalenića.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara