Siniša Vuco ispljuskao suprugu

NAKON što je prije dvije godine mahao pištoljem po Splitu, a u veljači ove godine za Valetinovo supruzi "poklonio" šamar, Siniša Vuco opet će imati posla s policijom, koja je raspisala tjeralicu za njim nakon nasilja nad suprugom Jelenom.

Naime, kako saznaje Glas Dalmacije Vuco je jučer opet fizički napao svoju suprugu. On je došavši u stan u Doverskoj ulici tamo zatekao maloljetnu sestru svoje supruge te svoje troje djece, a kada mu je stigla supruga, s kojom već duže vrijeme ne živi, prvo ju je napao verbalno, a zatim i fizički. Prema informacijama Glasa Dalmacije 34-godišnja Jelena "zaradila je" nekoliko šamara, a zatim je zajedno sa sestrom bila izbačena iz stana. Liječničku pomoć nije zatražila.

Siniša Vuco poznat je javnosti više svojim ponašanjem, nego pjevanjem: osim što je šetao po gradu s pištoljem pa su uplašeni građani pozvali policiju, remetio je javni red i mir u kafićima i autobusu, razbio je staklo jednog zagrebačkog hotela, nekoliko puta je razbio automobil, a navodno je bio upleten u tučnjavu pred jednom srednjom školom.

Vuco: Ako sam pokrenuo išta da se kazne pravi zlostavljači, moja žrtva nije uzaludna

Siniša Vuco u ekskluzivnom razgovoru za Index prije nekoliko je mjeseci s gnušanjem odbacio tvrdnje kako je zlostavljao suprugu: "Moja žena nije rekla da sam ja zlostavljač, ona je rekla da ja nisam to. Znači bitno je da to netko treći kaže. Ali njih to ne zanima. Njima koji to kažu poručujem kako u Splitu ima općinsko državno odvjetništvo pa neka vide što je rekao sud.", brani se Vuco od lažnih optužbi za nasilje nad suprugom.

"Ako ja trebam platiti cijenu da se prijave i kazne oni slučajevi zlostavljača koji doista zlostavljaju onda neka, neka se to dogodi, jer zlostavljači stvarno i jesu opasni ljudi. Ako sam ja pokrenuo išta u tom smjeru, ja sam zadovoljan čovjek i moja žrtva nije uzaludna. Ništa nije bilo, ponavljam, ali ako će to napraviti išta za dobrobit drugih, onda odlično", poručio je.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara