Sisak: Policija traga za nestalim dječakom

Sisak: Policija traga za nestalim dječakom
POLICIJA je poduzela sveobuhvatnu potragu za četverogodišnjim dječakom koji je jučer između 14 i 15 sati nestao iz obiteljske kuće na području Dvora, priopćila je danas Policijska uprava sisačko-moslavačka.

Prema do sada utvrđenim činjenicama, riječ je o ´nekontroliranom odlasku djeteta iz obiteljske kuće´, priopćio je glasnogovornik PU Petar Mašić.
Od trenutka kada je primijetila nestanak djeteta, majka je s mještanima krenula u potragu, a budući da su bili bezuspješni, o nestanku je jučer oko 17,30 sati obavijestila policiju u Dvoru. Veći broj policajaca poduzeo je opsežnu potragu koja je provođena noćas i danas na užem i širem prostoru, uključujući i obližnji nabujali potok Javošnicu. Mašić je rekao kako postoje indicije da se dijete od kuće udaljilo u smjeru potoka.

Policija u Hrvatskoj Kostajnici od 8. prosinca traga za nestalim Josipom Plačkovićem (68) iz Utolice koji je prethodnog dana oko 11 sati iz obiteljske kuće otišao u šumu ´Studenu´ u neposrednoj blizini kuće, odakle se do sada nije vratio. Poduzeto je više potraga i pretraga napuštenih objekata i rijeke Une od mjesta Slabinje do Rosulje, u kojima su, uz pripadnike policije, sudjelovali mještani i članovi lovačkog društva, ali Josip Plačković do sada nije pronađen, izvijestila je policija.

Plačković je visok oko 175 centimetara, slabije tjelesne građe, prosijede kose i plavih očiju. U trenutku odlaska od kuće bio je odjeven u crni kaput, bijelu vestu, crne hlače i smeđe cipele.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policiji je također prijavljen nestanak Senije Ćurčije (70) iz mjesta Brestika kod Gline. Njezin nestanak prijavio je djelatnik glinskog Crvenog križa koji joj dostavlja humanitarnu pomoć, a koji je u razgovoru sa susjedima i mještanima doznao da je zadnji put viđena 3. prosinca.

Senija Ćurčija je pogrbljena, a kretala se vrlo otežano, uz pomoć štapa. Bila je odjevena u crni kaput, crnu suknju, plavu vestu, crne čizme, a na glavi je imala crni rubac.

Policija moli građane koji imaju bilo kakve obavijesti o nestanku i kretanju Josipa Plačkovića i Senije Ćurčije da o tome obavijeste najbližu policijsku postaju, osobno ili na telefon 92.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara