Šišljagića napao pacijent samoubojica

KIRURG i šef HDSSB-a, Vladimir Šišljagić našao se na putu agresivnog pacijenta koji je pokušao samoubojstvo, pa su on i njegov liječnički tim zatražili policijsku pomoć kako bi ga obuzdali  i spriječili  da si nanese još teže ozlijede. Muškarac (34) je u osječku bolnicu, za vrijeme Šišljagićevog dežurstva kolima Hitne pomoći, stigao iz Đakova s razrezanim venama. Počeo je rušiti namještaj i nasrnuo je na liječničko osoblje, a krv koja mu je tekla iz vena bila je posvuda.

"Pokušao je udariti, nije birao koga će", kazao nam je Šišljagić, dodajući da ipak nitko od osoblja nije nastradao. Kirurg se nije prepao ove krvave scene, pa još i kaže kako one na traumatološkom odjelu nisu ništa neobično.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Često imate agresivne pacijente, a pogotovo kada su pod utjecajem alkohola, kao što je ovdje bio slučaj. No, i agresivnim pacijentima morate pomoći. Zatražili smo intervenciju policije i čim su došli, kada je ugledao autoritet, smirio se", priča Šišljagić, dodajući kako je agresivni pacijent završio na psihijatriji, s obzirom da predstavlja opasnost za sebe i okolinu.

A.B.
Foto: L.T.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara