Sljemenom već godinu dana hara serijski piroman?

SLJEME je u popodnevnim satima u četvrtak ponovno bilo mjestom požara. Radi se, kako doznajemo, o osmom po redu požaru u posljednjih godinu dana, te bi se, po svemu sudeći, moglo raditi o serijskom piromanu.

Na području Sljemena tijekom protekle godine požar je izbio čak sedam puta, od toga je na području Vukov Krč, koje je i jučer bilo mjestom koje je zahvatila vatra, nekoliko puta izbio požar.

"Uvijek se radi o različitim parcelama, različitim vlasnicima. I prošle smo godine imali takvih slučajeva, požar je izbio u ožujku, listopadu, dva su požara bila u prosincu i tako dalje. Područja na kojima je izbio požar uglavnom su bili Vukov Krč, Kraljičin zdenac, Šestinski vrh." - kazala je u razgovoru za Index glasnogovornica MUP-a Aleksandra Ljuba.

Očevid zbog nepristupačnosti terena još uvijek nije dovršen, te se isti očekuje tijekom dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Za sada nemamo nikakvih službenih informacija. Većina je takvih požara namjerno izazvana, a do počinitelja, nažalost, još uvijek nismo došli. Jučerašnji požar nije izazvao neku veću materijalnu štetu, radilo se o požaru niskog raslinja, a ljudskih žrtava, na sreću, nije bilo." - kazala je krajem razgovora za Index Ljuba.

Podsjećamo, požar je buknuo u četvrtak oko 17 sati, te je nakon nekoliko sati lokaliziran.

B.S.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara