Slovački novinar u lovu na mafijaše nestao u Hrvatskoj?

NOVINAR slovačke televizije Palo Rypal nestao je prije nekoliko dana i nitko od njegovih prijatelja ne zna gdje se nalazi, ali sumnjaju da je u Hrvatskoj.

"Samo je otišao jedan dan i nitko zapravo ne zna gdje je, ali znamo da trenutno ne radi ni na kakvoj priči. Moja kolegica je dobila informaciju da je možda u Hrvatskoj", kazao nam je Palov prijatelj iz Bratislave,  Rastislav Strisko.  Zabrinut je, jer Rypal radi crnu kroniku, a teme njegovih priča su uglavnom kriminalne organizacije, pa se boje najgoreg - ubojstva ili otmice. 

U Europskoj uniji već je objavljena potraga za njim. Palo Rypal ima 39 godina, smeđu kosu, plave oči, visok je 182 cm, nedostaje mu gornji lijevi zub i ima govornu manu. Govori engleski jezik, a pomalo se služi i hrvatskim. Posljednji je put viđen 22. travnja u Bratislavi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ukoliko imate informacije vezane za njegov nestanak, apeliraju njegovi prijatelji, kontaktirajte slovačko veleposlanstvo na 01/48 770 70 ili se javite na Striskov broj telefona +421 905 5167 29 ili na broj telefona njegove prijateljice Julije, novinarke slovačkog lista Novi Čas, na +421 905 629 728, na e-mail adresu julia.mikolasekova@ringier.sk ili na rypalpalo@azet.sk .

A.B.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara