Slovenac izboden nožem 28 puta, izvan životne opasnosti

Slovenac izboden nožem 28 puta, izvan životne opasnosti

Tekst: Z.J.
Foto: Delo

DVOJICA muškaraca u slovenskom mjestu Senovo u blizini Krškoga su se sukobila i jedan je uzeo nož i drugoga 28 puta ubo u leđa, vrat i prsa. Hitna pomoć je ozlijeđenoga odvezla u bolnicu u Brežice i, unatoč mnogobrojnih i teškim ozljedama, muškarac nije u životnoj opasnosti.

Policajci PU Krško su u ponedjeljak oko 15 sati došli u stambenu zgradu u Senovu i ondje pronašli muškarca u lokvi krvi s velikim brojem ubodnih rana. Tijekom pretrage mjesta zločina došli do saznanja da su se u stanu sukobili 46-godišnji i 28-godišnji muškarci iz okolice Krškoga. Stariji muškarac je tada izvukao nož i više puta ubo mlađega,

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ozlijeđeni muškarac je imao 28 rana u predjelu leđa, vrata i prsiju. Okolnosti krvavoga obračuna još uvijek nisu poznate. Prema prvim informacijama koje prenose slovenski mediji, 46-godišnjak je priveden i u trenutku privođenja je bio pripit. Za kazneno djelo pokušaja ubojstva prijeti mu kazna od 15 godina zatvora.

Oba muškarca cu od ranije poznata policiji zbog kaznenih djela s elementima nasilja i kršenja javnoga reda i mira.  Također, obojica su bili i žrtve nasilja. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara