Smrt Chrisa Penna proglašena nesretnim slučajem

LOSANĐELESKI mrtvozornik donio je službeno rješenje kojim se smrt Chrisa Penna, holivudskog glumca poznatog po ulozi u filmu "Psi iz rezervoara", pripisuje nesretnom slučaju.

Penn je 24. siječnja pronađen mrtav u svom stanu, a iako nije bilo tragova nasilja, na bilo kakve naznake u uzroku smrti se moralo čekati.

Craig Evans, glasnogovornik losanđeleskog mrtvozornika, tvrdi kako su nalazi autopsije i drugi dokazi ukazali kako je uzrok glumčeve smrti "nespecifična kardiomiopatija", odnosno povećano srce, te kobna kombinacija dvaju lijekova koje je Chris Penn uzeo nedugo prije smrti.

Penn je posljednjih godina pokazivao veliku sklonost prema pretjeranom konzumiranju hrane, a prije toga se godinama borio s ovisnošću o kokainu. Nezdravi način života ga je učinio jednom od najgojaznijih holivudskih zvijezda, a i ozbiljno je ugrozio svoje zdravlje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za Pennovu smrt je odgovorna kobna kombinacija dviju lijekova - prometazin, poseban sirup protiv kašlja, te kodein koji je služio za ublažavanje bolova. Lijekovi su uzrokovali zatajenje ionako bolesnog Pennovog srca.

Evans je najavio da će detaljnije patološko izviješće biti dostupno za nekoliko tjedana.

D.A.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara