Snijeg uzrokovao prometni kaos diljem Hrvatske: Zbog niskih temperatura moguća i poledica

Snijeg uzrokovao prometni kaos diljem Hrvatske: Zbog niskih temperatura moguća i poledica

Foto: FAH

ZBOG snijega vozi se otežano u većem dijelu unutrašnjosti i Hrvatskom primorju, a zbog niskih temperatura moguća je poledica, posebice na mostovima i nadvožnjacima, izvijestio je u ponedjeljak ujutro Hrvatski autoklub (HAK).

U priobalju mjestimice puše jaka bura. U dijelu Dalmacije i Istre kolnici su mokri ili vlažni te skliski od kiše. Vožnja u koloni i zastoji mogući su na dionicama na kojima prolaze vozila zimske službe (ralice u baterijama) pa vozače molimo za strpljenje, savjetujemo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te da na put ne kreću bez zimske opreme. Mogući su odroni zemlje i kamenja.

Na Jadranskoj magistrali (DC8) između Senja i Karlobaga zabrana je prometa autobuse na kat, vozila s kamp-prikolicama i motocikle, dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupinu vozila).

Nema gužve na granicama

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za sav promet zatvorena je državna cesta DC218 Dobroselo-Mazin-Bruvno. Samo za osobna vozila otvorena je državna cesta DC25 Gospić-Karlobag.

Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja.

Katamaranska linija 9603 Jelsa - Bol - Split - katamaran će isploviti na relaciji Stari Grad - Bol - Split bez pristajanja u luci Jelsa.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara