Sony Ericsson glazbeni telefoni stižu u ožujku

SONY ERICSSON je najavio svoju mobilnu glazbenu strategiju za 2005. godinu, uključujući i integraciju digitalnih svirača glazbe visoke kvalitete u moderne mobilne telefone pod svjetski poznatom Walkman robnom markom.

Time će se otvoriti velike mogućnosti za redefiniranje tržišta digitalne glazbe i povećanje prihoda operatera. Ta strategija, koja se u potpunosti temelji na otvorenim standardima, usredotočit će se na isporuku glazbenih telefona jednostavnih za korištenje, potpomognutih sveobuhvatnim servisima za preuzimanje glazbe, uključujući ponudu digitalne glazbe iz Sony Group.

Kvalitetan mobilni svirač glazbe mora nuditi kombinaciju mnogih ključnih funkcija, poput softvera jednostavnog za korištenje koji služi za kopiranje glazbe na uređaj, veliki kapacitet pohrane, dugovječnu bateriju, kvalitetne slušalice i moderan dizajn.

Sony Ericsson će sve navedeno objediniti s naprednim telefonskim funkcijama, poput odličnih komunikacija putem govora, poruka, slika i Interneta, da bi se proizveo uređaj koji ne samo da zadovoljava potrebe potrošača, već nudi i odličnu mogućnost mrežnim operaterima da razviju nove i uzbudljive usluge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sony Ericssonovi telefoni s Walkman brandom će podržavati većinu popularnih formata i servisa digitalne glazbe. Sony Ericsson vjeruje da je podrška otvorenim standardima najbolji način da se i korisnicima i operaterima ponudi najbolja kvaliteta i najveći izbor usluga za zadovoljavanje njihovih individualnih potreba.

Kao podršku navedenome, Sony Ericsson najavljuje svoju suradnju sa Sonyjevim servisom za preuzimanje glazbe, Connect™, koja će otvoriti mogućnosti kupnje digitalne glazbe korisnicima mobilnih telefona u raznim državama diljem svijeta. Connect™ usluga je za sada dostupna u SAD-u, Velikoj Britaniji, Francuskoj, Njemačkoj i Nizozemskoj, a brzo se širi.

Prvi Sony Ericsson glazbeni telefoni s oznakom Walkman predstavit će se u ožujku, a omogućit će korisnicima da prebace svoje postojeće glazbene kolekcije s CD-a na svoje telefone putem PC računala. Budući proizvodi omogućit će slušanje zaštićene glazbe kupljene i preuzete s Interneta koristeći PC ili izravno na telefon.

Sony Ericssonovi uspješni pametni telefoni P900 i P910 već podržavaju prvi prilagođeni streaming mobilni servis koji u Finskoj nudi operater pod Sonyjevim StreamMan brandom. PlayNow™, Sony Ericssonov popularni servis za preuzimanje melodija zvona, dostupan u cijelom svijetu u suradnji sa Sony BMG Music Entertainment, privukao je stotine tisuća korisnika tijekom prvih mjeseci rada.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara