Sony Ericsson predstavlja mobilnu i online reality igru

SONY ERICSSON MOBILE COMMUNICATIONS je danas predstavio Sony Ericsson WorldQuest.05, globalnu online reality igru u kojoj se od natjecatelja traži kombinacija inteligencije, lukavosti i brzine, koristeći vodeću mobilnu tehnologiju u natjecanju za "Gospodara mobilnosti".

Natjecanje koje će trajati 12 tjedana, vezano je za najnovije Sony Ericsson mobilne uređaje i funkcije, a kombinira niz živih iskušenja u raznim gradovima diljem svijeta i online natjecanja na adresi www.sonyericsson.com/worldquest.

"Kao vodeći inovator na području mobilne telefonije, Sony Ericsson je vrlo uzbuđen što će biti nositelj globalne reality igre koja nudi najbolju kombinaciju slikovnog rada i zabave," izjavio je Dee Dutta, Potpredsjednik i Voditelj marketinga za Sony Ericsson.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sony Ericsson WorldQuest.05 je još jedna jedinstvena prilika da pokažemo kako ljudi mogu koristiti mobilne uređaje da bi poboljšali svoj svakodnevni život na praktične i zabavne načine. Ova nova igra oslanja se isključivo na Internet i brojne mogućnosti i primjene naših mobilnih uređaja koji nude puno više od običnog telefoniranja.

"Od 21. veljače do 16. ožujka, potencijalni natjecatelji iz 24 države mogu se registrirati za natjecanje uživo na adresi www.sonyericsson.com/worldquest .

Od te skupine kandidata iz cijelog svijeta, ekipa Sony Ericssonovih sudaca odabrat će 30 najmotiviranijih kandidata i predstaviti ih globalnoj publici za online glasovanje da bi se odredilo šest finalista koji će se natjecati u Sony Ericsson WorldQuest.05 izazovima uživo. Države koje mogu sudjelovati su Argentina, Australija, Austrija, Belgija, Brazil, Kanada, Čile, Kina, Kolumbija, Francuska, Njemačka, Grčka, Hong Kong, Indonezija, Italija, Meksiko, Nizozemska, Južna Afrika, Singapur, Španjolska, Švedska, Švicarska, Taiwan, Turska, Ujedinjeni Arapski Emirati, Ujedinjeno Kraljevstvo i Sjedinjene Američke Države.

Više pojedinosti o Sony Ericsson WorldQuest.05 natjecanju možete naći na adresi www.sonyericsson.com/worldquest .
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara