Spice2: Saša Romac, bivši član uprave Podravke, u bijegu?

Foto: Arhiva

PREMA za sada neslužbenim informacijama, Saša Romac, osumnjičeni u tzv. procesu Spice2, nalazi se u bijegu. Kako donosi evaraždin jutros su na Županijski sud u Varaždinu privedeni šef Adrije Miodrag Lacić, njegova zamjenica Tina Perić te Josip Pavlović, financijski direktor Adrije i bivši član Uprave Podravke, te jedan od aktera afere Spice, dok se Romac nalazi u bijegu.

Državna televizija također je objavila da Romac nije bio jutros na sudu, no bez detalja o razlozima.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Recimo kako je trojac dovezen iz Koprivnice u ranim jutarnjim satima u neoznačenim policijskim vozilima na stražnji ulaz zgrade Županijskog suda u Varaždinu. Imali su kovčege i ruksake, te se može pretpostaviti, piše evaraždin da su spremni za dulji boravak u istražnom centru, gdje ih je primio istražni sudac Županijskog suda u Varaždinu Igor Pavlic. Saslušanje privedenih je u tijeku.

Podsjetimo, dvojicu bivših članova uprave Podravke Sašu Romca i Josipa Pavlovića te vlasnika zadarske Tvornice za preradu ribe Adria Miodraga Lacića i direktoricu jedne drniške tvrtke Tinu Perić policija sumnjiči da su zloporabama oštetili koprivničku prehrambenu tvrtku za gotovo 17 milijuna kuna.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara