Špika galamio u Saboru, pa uznemirio zastupnike: SDP izgubio izbore pa izmišlja afere

Špika galamio u Saboru, pa uznemirio zastupnike: SDP izgubio izbore pa izmišlja afere

Screenshot: YouTube/Saborska TV

MILIVOJ ŠPIKA, zastupnik BUZ-a, koji je na izborima dobio stotinjak preferencijalnih glasova, a u posljednje vrijeme glasno govori o preslagivanju Vlade, u Saboru je održao glasan govor u kojem je SDP optužio za fabriciranje afera.

"Vlada ne radi. Treba promijeniti konfiguraciju, i donijeti onu koju bi trebala biti efikasna. I odjednom se dramatizira?! Zašto to? Jesmo li odgovorni ako cijelo vrijeme provociramo javnost, što može izmaći kontroli. Oni koji odmah i sad prizivaju izbore, to nisu radili prije 6 mjeseci, kad je cijela javnost to tražila čim prije. A sad, pozivajući se na interese RH, traže raspuštanje Sabora, da odu svi i kažu da je to interes RH. Budite iskreni, nemojte podcjenjivati njihovu inteligenciju, jer građani nisu glupi. Oni sad misle da mogu biti uspješniji, pa zato fabriciraju afere. Svima je jasno da je notorna činjenica da je premijer osoba koja ne razumije političke odnose u Hrvatskoj. U demokraciji je najnormalnija stvar da se napravi nova parlamentarna većina, a ako se to ne može, onda se ide na izbore.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Što radi opcija koja je izgubila izbore? Fabricira i izmišlja afere. Na aferu koja je najveća u posljednjih 20 godina nitko ne obraća pozornost - ovdje se može kupiti medije i kaznene prijave protiv bilo koga. Ovdje se može dogoditi da mjesec dana na svim medijima možemo vidjeti orkestrirani napad. Pozivati se istovremeno na nacionalne interese, a ustvari se radi o sebičnim interesima jedne političke skupine koja se nastoji vratiti na vlast. Žrtvuju interese RH", galamio je Špika dok se sabornicom čuo žamor zastupnika.

Ispali ste najgora vlast u zadnjih 20 godina. Budite uvjereni, pamet građana nemojte podcjenjivati jer oni znaju što je dobro. Pokažimo Hrvatskoj da smo odgovorni", zaključio je Špika, kojem su oporbeni zastupnici ironično zapljeskali.

Predsjednik Sabora Željko Reiner upozorio ih je da to više ne rade.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara