Split: HSS predstavio listu za 10. izbornu jedinicu

PRVI na listi HSS-a u X. izbornoj jedinici Luka Roić na današnjoj je tiskovnoj konferenciji u Splitu kazao da se program HSS-a može sažeti samo u nekoliko rečenica, a osnovno je smanjenje nezaposlenosti i to povećanjem proizvodnje i produktivnosti.

Ova stranka također se zalaže za znatno veću odgovornost cijelog sustava koji je sada obilježen, tvrdi Roić, glomaznom i korumpiranom administracijom. HSS vodi i vodit će odgovornu nacionalnu i demografsku politiku, a kad se sve to ispuni, spremni smo za ulazak u EU, kazao je Roić.

Hrvatska seljačka stranka (HSS) danas je u Splitu predstavila listu te stranke za X. izbornu jedinicu čiji je nositelj predsjednik stranke Zlatko Tomčić, a prvi na listi Roić.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marinko Filipović, član predsjedništva HSS-a i predsjednik HSS-a Dubrovačko-neretvanske županije koji je drugi na listi, rekao je kako je lista HSS-a sastavljena demokratski i prijateljski i da su županije same predlagale kandidate, za razliku, kako je kazao, od nekih stranaka u kojima predsjednik bira kandidate za listu pa vidimo da su se neki predsjednici stranaka od tih napora i razboljeli.

Filipović je za 11. ovoga mjeseca najavio središnji predizborni skup u Dubrovniku, koji će se održati na Stradunu u nazočnosti predsjednika stranke Zlatka Tomčića.

Ivo Milatić, predsjednik Izbornog stožera HSS-a za X. izbornu jedinicu, predsjednik županijskog HSS-a i treći na listi, kazao je kako se HSS u toj izbornoj jedinici tri mjeseca intenzivno pripremao. U Splitu će se 11. ovog mjeseca na splitskoj rivi u organizaciji HSS-a obilježiti Martinje, dok će se središnji izborni skup HSS-a u Splitu 18. studenoga održati na Prokurativi kada će na njemu govoriti i predsjednik stranke Zlatko Tomčić.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara