Split: Podignuta optužnica protiv ubojice žene

ŽUPNAIJSKO državno odvjetništvo u Splitu podiglo je danas optužnicu protiv Frane Domikulića (41) iz Dubrave u omiškoj općini zbog ubojstva supruge Ivanke (36) i pokušaja ubojstva Sanje Gale (23) iz Blata na Cetini.

Optužnica Domikulića tereti da je 15. listopada prošle godine u jutarnjim satima, u neubrojivom stanju, nakon obiteljske svađe u kući Domikulićevih kuhinjskim nožem ubio svoju suprugu i teško ranio njezinu rođakinju Sanju. Prvi ubod kuhinjskim nožem, oštrice od 25 cm, zadobila je Sanja Gale, a Ivanka je usmrćena kada se umiješala u sukob između supruga i svoje rođakinje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tijekom istražnog postupka i ispitivanja kod istražnog suca Frane Domikulić branio se riječima da je htio ubiti sotonu, a ne ženu. Kod istražnog suca rekao je da je svađa izbila jer je Sanja opsjednuta sotonom i da ju je zato želio ubiti. Ni jednog trenutka nije porekao ubojstvo svoje supruge i teško ranjavanje.

Istražni sudac je nakon ispitivanja rekao da je Frane Domikulić duševno bolesna osoba opsjednuta strahom od proganjanja.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara