Split: Uhićen diler s više od pola kilograma heroina

ZBOG posjedovanja više od pola kilograma heroina u utorak navečer uhićen je 21godišnji J. R. iz Splita, koji je nakon privođenja istražnom sucu s kaznenom prijavom za posjedovanje i prodaju opojne droge, zadržan u pritvoru, izvijestila je danas glasnogovornica PU splitskodalmatinske Tina Disopra.

J. R. je uhićen dok je napuštao jednu iznajmljenu garažu u Splitu i tada je kod njega pronađeno 105,2 grama heroina u više plastičnih vrećica. Pretragom garaže idućega dana, u njegovu je skuteru policija otkrila još 396 grama te droge, zapakirane u četiri paketa, i digitalnu vagu.

Kriminalističkom je obradom utvrđeno da ju je J. R. tijekom posljednja četiri mjeseca nabavljao od, za sada, nepoznate osobe, te je pakirao i prodavao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Istraga koja bi trebala otkriti druge osobe umiješane u "posao" s heroinom, odnosno utvrditi od koga ga je J. R. nabavljao i kome ga je prodavao, još traje.

Vrijednost zaplijenjenog heroina procjenjuje se na najmanje oko 25 tisuća eura.Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara