Split: Utopio se pripadnik 4. gardijske brigade

IZ MORA kod otočića Vela Kluda kod Trogira, u blizini ribogojilišta, ronioci Hrvatske ratne mornarice izvukli su jutros s dubine od 20-ak metara mrtvo tijelo 31-godišnjeg muškarca iz Kaštel Lukšića, aktivnog djelatnika 4. gardijske brigade HV-a, izvijestila je PU splitskodalmatinska.

Policija nije otkrila potpuni identitet muškarca, čije je tijelo prevezeno u splitsku bolnicu na obdukciju kako bi se utvrdili razlozi utapanja.

Utopljenik je pronađen na dubini od 20 metara u neposrednoj blizini kaveza ribogojilišta. Njegov je nestanak prijavio rođak, izvijestivši sinoć policiju da je ovaj isplovio s brodicom iz lučice u Okrugu na otoku Čiovu istoga dana u podne te da je rekao kako će pokraj otočića Vela Kluda roniti na dah.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Kako se nije vratio ni kad je pala noć, a nije se javljao ni na mobitel, rođak je obavijestio policiju koja je odmah uzbunila čuvara ribogojilišta. Pregledom područja oko otočića, čuvar je desetak metara od obale pronašao brodicu s podvodnom puškom, dva olovna pojasa i plutaču.

Ronioci HRM-a jutros su pronašli mrtvo tijelo nastradalog muškarca 50-ak metara od brodice na dubini od oko 20 metara.


Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara