Split: Vlak prvo srušio staricu, a zatim naletio na automobil

LOKALNI vlak na liniji Perković Split jučer je najprije kod Primorskog Dolca srušio 83-godišnju staricu, teško je ozlijedivši, a dva sata kasnije u Kaštel Lukšiću naletio je na osobni automobil, no u toj nesreći nitko nije ozlijeđen, izvijestila je danas Policijska uprava splitskodalmatinska.

Prva se nesreća dogodila oko 17,30 sati nedugo nakon što je vlak napustio stanicu u Primorskom Dolcu. Na tračnicama u zaseoku Bešlići vlakovođa N.K. (45) uočio je pješakinju M. B. (83). Počeo je kočiti, no starica nije reagirala na zvučna upozorenja, pa se udarac nije mogao izbjeći. Starica je zadobila teške ozljede i smještena je na jedinici za intenzivno liječenje splitske Kliničke bolnice gdje se liječnici bore za njezin život.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dva sata kasnije isti je vlak u Kaštel Lukšiću naletio na automobil "renault 4" prepriječen preko pruge na željezničkom prijelazu. Automobil, kojim je upravljao 75-godišnji M. T. iz Kaštel Lukšića, ugasio se na prijelazu neposredno prije dolaska vlaka, pa vozač nije imao vremena ponovno ga pokrenuti, no, na sreću, uspio je na vrijeme izići iz automobila čime je izbjegao sigurnu smrt.

Automobil je u potpunosti uništen, a u nesreći nitko nije ozlijeđen.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara