Srpska manekenka spasila život čovjeku koji se htio ubiti

MIRKO P. je stajao na Brankovu mostu u Beogradu čvrst u namjeri da skoči i okonča svoj život nakon svađe sa svojom ženom. Naime, žena ovog 44-godišnjaka zaprijetila je kako će ga nakon 15 godina braka ostaviti. Situacija se činila bezizglednom kad je policija Mirku dala mobitel, a na vezi je bila njegova supruga. Mirko im je nakon kratkog razgovora rekao kako je sve gotovo.

Policija je bila uvjerena kako je sve gotovo

Pregovarački tim beogradske policije, hitno je pozvao riječnu policiju čiji su gliseri počeli kružiti ispod mosta, vjerujući kako će Mirko skočiti.

To bi se možda i dogodilo da u pomoć slučajno nije pritekla 24-godišnja manekenka Katarina Vučetić, koja je išla na casting, a sišla je s autobusa na krivoj stanici.

Naime, ona se pridružila masi koja je uživo pratila Mirkovu dramu, a kada je doviknula potencijalnom samoubojici da odustane od nauma, on je odlučio jedino s njom razgovarati. Počeli su pričati, a policija je dopustila Katarini da se približi Mirku koji je i dalje stajao s druge strane zaštitne ograde. U jednom trenutku, Katarina mu je pružila ruku, a Mirko ju je spremno prihvatio i preskočio ogradu. Kriza je bila okončana!

"Pitala sam ga da mi kaže što mu se to dogodilo. Tko ga je toliko povrijedio? Pričala sam mu o svojim krahovima i o tome kako sam i preboljela. Slušala sam ga, on je slušao mene i u jednom trenutku to se dogodilo. Čovjek se predomislio i prihvatio moju ruku", ispričala je manekenka nakon događaja dodajući kako misli da nije riječ o bolesnom čovjeku, već da je bio samo zapostavljen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Katarina je dvostruka missica, a s 19 godina bila je najljepša u Nišu. Godinu kasnije osvojila je naslov "Miss Earth" Srbije i Crne gore. Također, nositeljica je laskave titule Miss Hypo NetAuta.

Izgubila ulogu

"Bilo mi je jako žao kad sam vidjela što se događa. Ljudi su stalno pod stresom, a ovakve stvari počele su se često događati. Drago mi je što sam ga uspjela odgovoriti", rekla je Katarina Vučetić za beogradske medije.

Prema posljednjim informacijama Mirko P. prebačen je u bolnicu "Laza Lazarević", a lijepa manekenka stigla je ipak na casting. Bila je riječ o spotu Julia Iglesiasa, međutim ulogu na kraju ipak nije dobila.

I.Ć.
Foto: Glas javnosti/Dnevnik

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara