Srpska obitelj kojoj su oduzeli djecu: Kalifornija je komunistička država!

Foto: Press

VERICA i Vuk Nastić već mjesecima se bore da im američke vlasti vrate djecu, a u razgovoru za Press ljutito su ustvrdili: Kalifornija je komunistička država. Još sredinom prošle godine Nastićima je oduzeto dvoje djece. I to zato što su u laptopu oca Vuka Nastića pronađene fotografije na kojima se djeca kupaju gola ili se oblače.

Od tada traje borba obitelji Nastić za djecu, a njihova drama mogla bi uskoro završiti jer se 18. veljače očekuje odluka suda koji je, kako su pisali i američki mediji, na njihovoj strani i smatraju kako je Agencija za zaštitu djece bez razloga oduzela djecu petogodišnju Nastasiju i osmogodišnjeg Damjana. Proteklih mjesec dana i američki mediji su se raspisali o slučaju Nastić kritizirajući rad Agencije.

"Razmišljamo o povratku u Srbiju"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vuk Nastić ispričao je za Press kako su i prije razmišljali o povratku u Srbiju, ali da su sada zaista na putu povratka jer smatra da bi se djeca, koja su mjesece provela u udomiteljskoj meksičkoj obitelji, tamo najbolje oporavila. Djeca se trenutno nalaze u grčkoj obitelji koju poznaju.

"Osjećaj kada vam zabrane da viđate svoju djecu ne može se opisati. Na životu me drži samo pomisao da sam nevin i da Agencija nema apsolutno nikakve dokaze. Shvatio sam da Kalifornija postaje komunistička država u kojoj Dječji sud funkcionira po sustavu kadija te tuži, kadija ti sudi. Agenciju podržavaju kako bi se održalo stanje korupcije i kako zaposlenici u Agenciji ne bi izgubili posao", priča Vuk Nastić za Press te opisuje kako su, kad im je policija upala u kući, mislili da se radi o nekoj pogrešnoj terorističkoj prijavi jer su im s pištoljima upali u kuću, stavili lisice njemu i supruzi te ih odveli.

Nastić otkriva kako u Americi ima puno slučajeva da su roditeljima bez razloga oduzeta djeca te da jako puno Amerikanaca smatra da se sustav za zaštitu djece oteo svakoj kontroli.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara