Srpski nastavnici zaboravili četiri učenice na ekskurziji

Srpski nastavnici zaboravili četiri učenice na ekskurziji

NASTAVNICIMA Osnovne škole "Vladika Nikolaj Velimirović" iz Valjeva u Srbiji, uspjelo je poći za rukom zaboraviti četiri učenice na ekskurziji. Naime, đaci osmih razreda bili su u obilasku Hidrocentrale Đerdap, no četiri djevojčice ostale su u hotelskoj sobi u Lepenskom viru. 

"U subotu oko 13 sati pozvala me je kćer te je plačući rekla da je s tri prijateljice iz razreda ostala u hotelu, te da su ostali otišli bez njih na izlet", kazao je jedan od revoltiranih roditelja za dnevnik Blic, prepričavajući događaje. No, kako kaže, još se više šokirao činjenicom su nastavnici, nakon što su obaviješteni da im nedostaju djevojčice, odgovorili da i dalje čekaju u hotelu. Na koncu se čekanje malodobnih djevojčica bez nadzora odužilo na gotovo pet sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nastavnici su se opravdavali kako su svima rekli na vrijeme kada se kreće, no nejasno je kako nisu prebrojali učenike prilikom ulaska u autobus. No, ni tu nije bio kraj, budući da su isti profesori donijeli odluku da se u jednom autobusu vozi preko stotinu đaka u povratku prema Valjevu. Naime, jedan od dva autobusa se pokvario, pa su se djeca "kao sardine", vozili više od 40 kilometara da bi došli kući.

M.M.
Foto:Arhiva

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara