Stanković: Ja sam prestar za revoluciju, ali vlast mora otići

Foto: Petrinjski radio

"NADAM se da Ivan Pernar nije dobio previše batina, u nedjelju ga ugošćujem", komentirao je Aleksandar Stanković kada smo ga upitali za komentar prosvjeda protiv Vlade i sukoba demonstranata i policije na Markovu trgu. Stanković osobno nije nazočio prosvjedu, ali prosvjednicima daje podršku.

"Mislim da sam ja prestar za revoluciju, ali da vlast treba otići, treba. Ja sam više sklon prijevremenim izborima. Ulica vjerojatno iziskuje žrtve, a ne bih volio da bilo čija djeca dobivaju batine ili ginu. S obzirom da nisam bio na tim prosvjedima danas, bolje da ništa ni ne pričam o tome ili da ih hvalim jer ih vlastiti primjerom nisam podržao", kaže Stanković, ali ipak dodaje:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ali svaka čast ovima koji se okupljaju. Ja sa svojim poslom trudim upozoriti na ono što se događa kod nas, mislim da je to moj obol. A ako su dobili batina, to je svinjarija, naravno", zaključio je popularni HRT-ov novinar.

Stankovića smo upitali i smatra li da postoji kvalitetna alternativa vladajućem HDZ-u. "Uvijek postoji bolje, a to je, kao, SDP. Nadam se da će dobiti priliku da nešto naprave, ako ni oni ne budu dobri, onda će doći neki drugi", zaključuje Stanković.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara