Stanovnici Leipziga šokirani policijskim dokazima: Michelle se grčevito borila s ubojicom

Stanovnici Leipziga šokirani policijskim dokazima: Michelle se grčevito borila s ubojicom

NJEMAČKA policija i službeno je potvrdila ono o čemu se jučer nagađalo u njemačkim medijima - osmogodišnja Michelle Stroisch iz Leipziga, grčevito se borila sa svojim ubojicom. Policija je potvrdila i kako su pronašli nekoliko vlasi kose. Analiza će pokazati pripadaju li djevojčici ili njenom ubojici.

Istragom je utvrđeno i kako Michelle nije ubijena uz jezero, gdje je pronađeno njeno tijelo, već ju je ubojica ondje ostavio kasnije. Mjesto ubojstva još nije otkriveno. Policija je navela i kako još nisu pronašli ružičastu jaknu koju je djevojčica u trenutku nestanka imala na sebi.

41-godišnja Heike J., koja stanuje u blizini jezera, novinarima Bilda je rekla kako je njen pas, večer prije no što je uz jezero pronađeno tijelo malene Michelle, trčao oko jezera i kako tijela ondje u to vrijeme nije bilo, jer bi ga pas zasigurno pronašao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Michelle je nestala 18. kolovoza, na putu od škole do kuće. Posljednji put je viđena oko 14.30 sati. Za njom je tri dana tragalo više od 100 policijskih službenika, sa psima tragačima i helikopterima. Tijelo male Michelle je 21. kolovoza, oko 12.30 sati, pronašao slučajni prolaznik koji je šetao uz jezero, koje se nalazi svega 1,7 kilometara od njene obiteljske kuće. Tijelo je bilo okrenuto licem prema tlu. Polovica je ležala na obali, dok je polovica bila u vodi. Policija je utvrdila da je brutalno ubijena.

I.M.
Foto: Bild.de

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara