Starac na Črnomercu pozvao sina u stan pa ga pokušao ubiti

86-GODIŠNJI Zagrepčanin uhićen je u nedjelju na području Črnomerca nakon što je pokušao ubiti svojeg 61-godišnjeg sina, priopćeno je iz Policijske uprave zagrebačke.

U nedjelju oko 15.45 sati starac (1920.) je pozvao svog sina (1945.) u svoj stan rekavši da mu treba nešto pokazati. Kada je sin došao otac je izvadio pištolj, repetiravši ga pripremio za pucnjavu i uperio u sina.

Istog je trena sin oca zgrabio za ruku ne bi li mu oduzeo pištolj i tako spasio svoj život. Došlo je do naguravanja u kojem su oba muškarca pala na pod i pri tom razbila staklo na ulaznim vratima.

U kraćem naguravanju sin je uspio ocu oduzeti pištolj i baciti ga u hodnik, nakon čega je 86-godišnjak otkrhnutim komadom stakla nasrnuo na svog sina ustrajući u namjeri da ga liši života.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, 61-godišnjak je uspio pobjeći ocu napadaču te je slučaj prijavio policiji.

U sukobu dvojice muškaraca otac je zadobio lakše tjelesne ozlijede (kontuzije na glavi i šakama, te fraktura vrha nosne kosti bez pomaka), a liječnička mu je pomoć pružena u općoj bolnici Sveti Duh.

Nakon otpuštanja iz bolnice osumnjičenik je prevezen u policijsku postaju gdje je nad njim provedena kriminalistička obrada.

I.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara