Starica s prerezanim vratom ubijena zbog 600 kuna mirovine?

Tekst: H.A. / Z.J.
Foto: Davor Pongračić/Cropix

KAKO doznajemo od policije, starija ženska osoba pronađena je mrtva u svojoj kući u Vrbovcu na adresi Dropčevec 43. Policija je prvo izvijestila kako se radi o sumnjivoj smrti, a nešto kasnije potvrđeno je da se radi o ubojstvu. Neslužbeno doznajemo kako osoba ima ozljede po tijelu i rezne rane po vratu te da se radi o Ana Bertečić rođenoj 1929. godine. Ona je živjela sama, a njeno tijelo pronašli su 44-godišnji Ivan B., sin ubijene žene, i njezin 16-godišnji unuk jutros oko deset sati. Šokirana prizorom koji su zatekli u kući majke i bake, dvojica muškaraca u pomoć su pozvala susjede koji su odmah pozvali policiju i hitnu pomoć. Ipak, nesretnoj starici nije bilo spasa.

Nakon prvog dijela očevida, na teren su pozvani istražni sudac i državni odvjetnik, rekla nam je glasnogovornica PU zagrebačke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Susjedi naglašavaju da je okrutno ubijena žena primala mjesečnu mirovinu u iznosu od samo 600 kuna te se stravičnom čini mogućnost da je ubijena zbog tog iznosa. Također, navodi se i da je ubijena žena prije nekoliko mjeseci boravila u psihijatrijskoj bolnici Vrapče, ali se ne navode razlozi zbog čega je završila na liječenju.

Prema dostupnim informacijama, pored tijela žene nije pronađeno oružje kojim je zločin počinjen. Očevid je u tijeku, kao i otkrivanje počinitelja.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara