Startup Camp Rijeka: Prijave se primaju do 1. kolovoza

Startup Camp Rijeka: Prijave se primaju do 1. kolovoza

Foto: STEP RI

I OVE godine, od 14. do 18. rujna, u prostorima STEP RI znanstveno-tehnologijskog parka Sveučilišta u Rijeci održat će se Startup Camp Rijeka.

Start up Camp realiziran je u suradnji s veleposlanstvom SAD-a u Zagrebu, a cilj je podupiranje razvoja startup scene i pomoć mladima da vlastite ideje razviju u održive poslovne poduhvate.

"Ovo je peta godina održavanja Startup Campa Rijeka. Projekti koji su se do sada prijavili na kamp su prikupili preko 2 milijuna dolara investicija. Ove godine očekujemo još bolje rezultate", kaže voditeljica programa, Jana Blažević Marčelja iz STEP RI.

Odabrani kandidati u dobi između 18 i 35 godina raditi će s mentorima iz SAD-a i Hrvatske, mahom uspješnim poduzetnicima i investitorima.

Najbolji timovi će imati priliku osvojiti:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Toshiba Satellite Radius tablet/laptop za prvo, Apple iPad za drugo i GoPro HD Hero kameru za treće mjesto

- Mogućnost sudjelovanja na FTC2 – Fast track to Chicagoland radionici koja će se održati u Varaždinu od 19. do 21. rujna. Polaznici radionice će dobiti podršku mentora iz Chicaga vezano uz izlazak na američko tržište. Svi sudionici će dobiti besplatan smještaj i savjetovanje.

- Automatski ulazak u drugi krug selekcija za ABC accelerator u Ljubljani

Sudjelovanje za sve sudionike je besplatno i uključuje smještaj i prehranu. Prijaviti se možete na http://startupcamp.com.hr/ do 1. kolovoza 2016.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara