Stigle ponude na pozivni natječaj za otkup ovogodišnjeg uroda seljačke pšenice

POVJERENSTVO Ministarstva poljoprivrede i šumarstva danas u 14 sati otvorilo je 13 pristiglih ponuda na pozivnom natječaj za otkup ovogodišnjeg uroda seljačke pšenice, priopćeno je iz Ministarstva.

Pozivni natječaj raspisan je sukladno Zaključku Vlade RH od 18. lipnja, uz uvjet otkupa svih količina seljačke pšenice, minimalnu ponuđenu cijenu od jedne kune i rok otplate od 30 dana.

U Povjerenstvu za provedbu natječaja su zamjenik ministra poljoprivrede i šumarstva Tomislav Ledić, tajnik Ministarstva poljoprivrede i šumarstva Antun Palarić te pomoćnik ministra financija Ivan Novačić.

Ministarstvo poljoprivrede i šumarstva večeras je priopćilo da su u Virovitičko-podravskoj županiji stigle ponude ZEA d.o.o. Virovitica - i ponuda je važeća, te DIBA d.o.o. Suhopolje - a ponuda je nevažeća.

U Karlovačkoj županiji stigla je ponuda ŽITOPROIZVODA d.d. Karlovac - a ponuda je važeća.

U Međimurskoj županiji ponudu su poslali ČAKOVEČKI MLINOVI d.d. Čakovec - a ponuda je važeća.

I u Varaždinskoj županiji stigla je ponuda ČAKOVEČKIH MLINOVA d.d. Čakovec - i ponuda je važeća.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Zagrebačkoj županiji i Gradu Zagrebu ponudu je poslao AGROKOR TRGOVINA d.d. Zagreb - i ponuda je važeća.

U Koprivničko-križevačkoj županiji došla je ponuda PODRAVKA PREHRAMBENE INDUSTRIJE d.d. Koprivnica - i ponuda je važeća.

U Brodsko-posavskoj županiji ponudu je poslalo poduzeće GRANOLIO d.o.o. Zagreb - i ponuda je važeća.

I u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji došla je ponuda poduzeća GRANOLIO d.o.o. Zagreb - i ponuda je važeća.

U Sisačko-moslavačkoj županiji stigle su ponude poduzeća LJUDEVIT POSAVSKI MLIN I PEKARE d.d. Sisak - i ponuda je važeća, te poduzeća PLODINEC d.o.o. Velika Gorica - čija je ponuda također važeća.

U Vukovarsko-srijemskoj županiji stigle su ponude poduzeća FINAGRA d.o.o. Zagreb - i ponuda je nevažeća, te AGROKOR TRGOVINE d.d. Zagreb - a ponuda je također nevažeća.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara